Welkom bij de Premiefoon®

De Premiefoon® is de eerste site op internet die premievergelijkingen op verzekeringsgebied maakte. De Premiefoon® verstrekt volledig objectieve en transparante informatie over auto, - bestelauto,- motorfiets,- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij maken voor u de premievergelijkingen zodat u zelf snel en eenvoudig de voor u de beste of voordeligste maatschappij kunt uitkiezen. Dat bespaart tijd en moeite, u hoeft nauwelijks meer te shoppen.
De meeste verzekeringen kunt u tevens via de Premiefoon® of de met de Premiefoon® samenwerkende tussenpersonen afsluiten.

Onze informatie beperken wij niet tot de met ons samenwerkende maatschappijen, wij verstrekken u ook de gegevens van onze concurrenten, zelfs als de premie van de concurrent voordeliger is. Objectiever kunt u het niet krijgen.

Hoe werkt het:
U drukt op de grote knop "GRATIS" op de hoofdpagina, u maakt een keuze voor de vergelijking die u wilt ontvangen, u vult het vragenformulier volledig in (let wel: hoe nauwkeuriger uw omschrijving, hoe nauwkeuriger de berekening) en wij sturen u dan de vergelijking zo snel mogelijk per e-mail, of in uitzonderlijke gevallen per post, toe.

Andere diensten van de Premiefoon®